Über-våren 2022

Ikke alt går som planlagt. Vårens utgivelser fra Überpress har blitt rokert om og Karstein Volle sin tegneseriebok, Jeg elsker alle, er utsatt til september. Men den som venter på noe godt venter kanskje ikke forgjeves.

Udugelege heltar

April-Mai

Vårens mest udugelige superhelter er ute etter å redde verden i slutten av April ... kanskje starten av Mai. Vil Chrissa, Calvin og Kacker, og spesielt du ... overleve deres heltedåder? Skrevet av Markus Pedersen og tegnet av Lars Helgemo.

Udugelege heltar


Freden og andre historier

31.mai

En samling av korte novelle-tegneserier laget for Über-antologiene, tegnet og skrevet av Oliver Levang. Oliver har lang erfaring som tegneserieskaper og har tegnet Lazaretto for BOOM studios. I Freden blir historier skapt for Überantologiene samlet for første gang. Det er skrekk, som nytolking av "Gutten som kappåt med trollet" og moralske spørsmål som, "Kald som eld" der hovedpersonen stilles ovenfor spørsmålet om hvor mye den vil ofre for en sak.

Freden


"Jeg elsker alle"

September

Kjærlighet kan være et våpen, kjærlighet kan inspirere fanatisme som overgår enhver barrikadestormer. Kjærlighet kan være terror og å forelske seg kan være det verste avgjørelsen i ditt liv. Norske tegneserier har ikke vært bortskjemt med romantikk siden 80-tallet. Volle gjør sin egen vri på temaet. Skrevet og tegnet av Karstein Volle.

Jeg elsker alle

Ønsker dere alle en Überlig vår!